We volgen ten alle tijden de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Alle informatie / maatregelen m.b.t. het coronatoegangsbewijs veranderen regelmatig. Laatste update: 15 september 2021.

Kom je niet uit Nederland?
Lees dan hier meer over het coronatoegangsbewijs voor bezoekers uit het buitenland >

Ticket Procedure

1: Koop een ticket

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar in onze Ticketshop.


2: Personaliseer je ticket

Zodra je een ticket gekocht hebt ontvang je een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 29 januari 21.00. Na het personaliseren worden je ticket(s) op maandag 24 januari verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Het personaliseren van je tickets is verplicht gesteld door de lokale autoriteiten zodat alle bezoekers ten alle tijden persoonlijk bereikt kunnen worden. Vul daarom de juiste gegevens van jezelf (en je vrienden) in, hier zal op gecontroleerd worden bij de entree wanneer de gegevens op het ticket niet kloppen kan de toegang worden geweigerd.


Ben je volledig gevaccineerd of heb je een herstelbewijs? Ga dan naar stap 5.

Je hoeft jezelf niet te laten testen wanneer je volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Een herstelbewijs ontvang je als je een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden hebt.

Ben je volledig gevaccineerd en heb je alsnog klachten? Laat je dan testen bij de GGD. 


3: Maak een afspraak via Testen voor Toegang

Vanaf twee weken (zaterdag 15 januari) voor het evenement is het mogelijk om via de website van Testen voor Toegang een afspraak te maken voor een test. Op de website van Testen voor Toegang maak je een afspraak bij een testlocatie bij jou in de omgeving, kies als activiteit ‘Evenement (b.v. festival)’.

De testuitslag is 24 uur geldig. Dus je moet je binnen 24 uur voor de aanvang (wanneer jij het evenement betreedt) van het evenement laten testen. Je kan je tot uiterlijk twee uur voor aanvang laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden raden wij aan om zo kort mogelijk voor aanvang van het evenement je te laten testen.


4: Laat je testen

Wanneer je een testafspraak hebt meld je, je op tijd bij de door jou gekozen testlocatie. Nadat de test is afgenomen ontvang je binnen twee uur de testuitslag.

Is deze uitslag negatief?
Ga dan naar stap 5.

Is deze uitslag positief?
Bij een positieve testuitslag krijg je geen coronatoegangsbewijs en daarmee geen toegang tot de activiteit of het evenement. Volg direct de richtlijnen van de Rijksoverheid. De testaanbieder meldt je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor het bron- en contactonderzoek. Je hoeft zelf de GGD niet te bellen en geen aanvullende test te doen.

Neem daarnaast contact met ons op via info@revelation-event.nl en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (excl. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.


5: Download de CoronaCheck app

Heb je een Iphone? 
Download dan de CoronaCheck app in de App Store.

Heb je een Android telefoon?
Download dan de CoronaCheck app in de Google Play Store.

Wil je liever een papieren testbewijs?
Dat kan ook, vraag deze hier aan.


6: Voeg je bewijs toe aan de CoronaCheck app

1. Open de CoronaCheck-app en klik daarna op “QR-code maken”. Je klikt op “Volgende”. Je selecteert waar je een QR-code van wilt maken.

2. Voor het maken van een testbewijs gebruik je de ophaalcode die je per SMS of per email van de testlocatie ontvangt.

3. Voor het maken van een herstelbewijs of vaccinatiebewijs haal je je gegevens op met je DigiD.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een coronatoegangsbewijs, lukt het 24 uur voor het evenement niet om een coronatoegangsbewijs aan te maken. Zorg dan dat je alsnog een testafspraak maakt via Testen voor Toegang. 


7: Neem mee naar het evenement

Het is belangrijk dat je de CoronaCheck-app (of je papieren toegangsbewijs) met hierop de QR-code kunt laten scannen bij de ingang. Deze wordt samen met je legitimatiebewijs en entree ticket gecontroleerd bij de entree van het festival, houd deze dus gereed.

Zonder een van deze drie: legitimatiebewijs, coronatoegangsbewijs als QR-code in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs) en je eigen gepersonaliseerde entree ticket krijg je geen toegang tot REACTiVATE.

Coronatoegangsbewijs FAQ