Final Info

ALGEMEEN

Tijden

De deuren van REACTiVATE openen op zaterdag 20 januari 2024 om 12.30 uur. De eerste DJ begint om 13.00 uur. Om 00.00 is het evenement afgelopen. Let op, de ingang van 013 is open tot 20:00 uur maar we raden aan om vanaf het begin af aan aanwezig te zijn om niks te missen.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor REACTiVATE is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldig ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Line-up / Timetable

Bekijk hier de volledige timetable van REACTiVATE.


Tickets

REACTiVATE is UITVERKOCHT! Ben je nog op zoek naar een ticket? Koop deze dan alleen via TicketSwap.

Heb je geen tickets ontvangen?

Je hebt nog geen tickets voor REACTiVATE in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 18 januari vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd.

Heb je je ticket gepersonaliseerd maar staat deze alsnog op de verkeerde naam?

Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

1: Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Paylogic;
2: Klik in de e-mail op de knop onderaan: “Bestelling beheren”;
3: Je komt nu in je MyOrder omgeving, klik hier op “Meer acties”;
4: Klik op de optie: “Naamswijziging”;
5: Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.

Kun je REACTiVATE niet bezoeken?

Verkoop dan je tickets alleen via TicketSwap.


Locatie

Tijdens REACTIVATE zijn alle ruimtes in 013 open, dat betekent ook dat het balkon in area 1 en area 2 toegankelijk is, dat er een chill-out is in de kelder van 013 en meer! Buiten is er een uitgebreide foodcourt. Maak ook vooral gebruik van deze ruimtes.

Cashless & Food

REACTiVATE wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. In heel 013 wordt er cashless betaald met de pin, houd hier rekening mee. Speciaal voor REACTiVATE is er buiten een uitgebreide food area en een rookruimte geopend, deze zijn beide tot 23:30 beschikbaar.

Lockers

In 013 kan je gebruik maken van lockers. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld. Je kunt in 013 op twee manieren eenvoudig een locker huren bij binnenkomst: Reserveer een locker via het scannen van de QR-code of reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. We raden je aan om grote tassen in de auto op te bergen of thuis te laten.

Vervoer / Bereikbaarheid

Check alle manieren om naar Poppodium 013 te reizen hier.

Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens REACTiVATE! 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via de widget op deze pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij ieder evenement nemen duizenden bezoekers de auto naar het event. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar REACTiVATE?

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.


Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijk? Neem dan contact met op ons via info@timetoreactivate.nl of Facebook Messenger.