Final Info

ALGEMEEN

Tijden

De deuren van Poppodium 013 gaan open om 13:00 uur en het evenement is afgelopen om 00:00 uur. Let op, de ingang van 013 is open tot 20:00 uur maar we raden aan om vanaf het begin af aan aanwezig te zijn om niks te missen.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor REACTiVATE is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldig ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Line-up / Timetable

Bekijk hier de volledige timetable van REACTiVATE.

Tickets

REACTiVATE is UITVERKOCHT! Ben je nog op zoek naar een ticket? Koop deze dan alleen via TicketSwap.

Heb je geen tickets ontvangen?

Zodra je, je tickets gepersonaliseerd hebt ontvang je deze vanaf vrijdag 20 januari in je mailbox (check ook je SPAM). Heb je nog geen tickets ontvangen? Dan heb je jouw tickets nog niet goed gepersonaliseerd. Personaliseren is verplicht en tickets worden niet uitgestuurd als je ze niet personaliseert. 

Heb je je ticket gepersonaliseerd maar staat deze alsnog op de verkeerde naam?

Via de “Naamswijzigings” knop in je bestellingsomgeving kun je de naam van een reeds gepersonaliseerd ticket veranderen. Dit kost € 3,- transfer fee en is mogelijk tot zaterdag 28 januari 21:00 uur.

Kun je REACTiVATE niet bezoeken?

Verkoop dan je tickets alleen via TicketSwap.

Locatie

Tijdens REACTiVATE zijn alle ruimtes in 013 open, dat betekent ook dat het balkon in area 1 en area 2 toegankelijk is, dat er een chill-out is in de kelder van 013 en meer! Maak ook vooral gebruik van deze ruimtes.

Cashless & Food

REACTiVATE wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. In heel 013 wordt er cashless betaald met de pin, houd hier rekening mee. Speciaal voor REACTiVATE is er een uitgebreide food area en een rookruimte geopend, deze zijn beide tot 23:30 beschikbaar. 

Lockers

In 013 kan je gebruik maken van lockers. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld. Je kunt in 013 op twee manieren eenvoudig een locker huren bij binnenkomst: Reserveer een locker via het scannen van de QR-code of reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. We raden je aan om grote tassen in de auto op te bergen of thuis te laten.

Vervoer / Bereikbaarheid

Check alle manieren om naar Poppodium 013 te reizen hier.

Andere vragen?

Is er nog iets onduidelijk? Neem dan contact met op ons via info@timetoreactivate.nl of Facebook Messenger.