Een gezellig woordje met Frontliner

Met REACTiVATE gaan we uiteraard terug in de tijd. Dus wat heb je gister gedaan?
‘Ik ben bij de tofste fotograaf in de dancescene geweest om mijn nieuwe albumcoverfoto te schieten, ik ben echt superblij met het resultaat.’

Hoe is jouw carrière destijds eigenlijk tot stand gekomen? Waar is jouw passie voor de hardere stijlen vandaan gekomen?
‘Ik produceerde trance en vond al snel de early hardcore interessant. Met het produceren van hardstyle kon ik mijn melodieuze inspiratie kwijt zonder power te verliezen. Ik vind hardcore en trance nog steeds tof om te produceren, maar mijn hart ligt bij de hardstyle.’

We weten natuurlijk dat jij je muzikale carrière bent begonnen onder de naam Abject, wat zijn de beste momenten voor jou uit deze tijd?
‘Onder deze naam heb ik voor het eerst op grote evenementen gestaan, The Prophet heeft mijn track voor het eerste gedraaid. Eigenlijk zijn al mijn eerste highlights met Abject gemaakt.’

Vorig jaar op REACTiVATE heb je een nieuwe track gedraaid. Kunnen we verwachten dat deze op je nieuwe album staat?
‘Ik weet het nog steeds niet zeker, maar wat ik wel zeker weet is dat ik hem uit zal brengen.’

Als je een oude track mocht kiezen om in een nieuw jasje te steken, welke zou dat dan zijn?
‘Rainbow high in the sky van Paul Elstak.’

Welke trend van ‘back in the days’ zou je graag terug willen zien in de scene?
‘Waar zijn die trainingspakken gebleven?’

Je staat bekend als ‘The Melody Man’, heb je nog melodieën van die goede oude tijd waar je nooit wat mee hebt gedaan?
’132 om precies te zijn, voor Reactivate afgelopen jaar heb ik 1 van die melodieën uitgezocht en daarmee een nieuwe track geproduceerd. Natuurlijk hoorde ik zoveel jaar later wel verbeterpunten en is hij niet helemaal hetzelfde gebleven, maar ik denk wel dat hij die oude tijd goed representeert. Misschien doe ik dat dit jaar wel gewoon nog een keer, maar daar komen we pas op REACTiVATE zelf achter.’

Tickets voor REACTiVATE 2018 gaan ontzettend hard! Op dit moment is het event voor zo’n 75% uitverkocht. Kijk voor de laatste tickets op www.timetoreactivate.nl/tickets

LINE-UP
Adaro vs. Digital Punk | AVIO LIVE | Crypsis LIVE | D-Block & S-te-Fan | Frontliner vs Max Enforcer | Jones | Josh & Wesz | Low-E vs Alter Egosz | Psyko Punkz | Technoboy | The Pitcher vs Slim Shore | Tuneboy | MC Da Syndrome

zaterdag 1 december 2018
Sporthal Beekdal, Haaren
14:00 – 01:00