Algemene informatie

Locatie

REACTIVATE zal plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg. 013 is gelegen aan de Veemarktstraat 44, 5038CV in Tilburg. Let op: voer dit adres niet in als navigatieadres, maar kies voor een van de omliggende parkeergarages. Zie het kopje ‘reizen’ voor meer informatie hoe je bij 013 kunt komen.

Tijdens REACTiVATE zijn alle ruimtes in 013 open, dat betekent ook dat het balkon in area 1 en area 2 toegankelijk is, dat er een chill-out is in de kelder van 013 en meer! Maak ook vooral gebruik van deze ruimtes.

Tijden

De deuren van REACTiVATE openen op zaterdag 20 januari 2024 om 13.00 uur. Om 00.00 is het evenement afgelopen. Let op, de ingang van 013 is open tot 20:00 uur maar we raden aan om vanaf het begin af aan aanwezig te zijn om niks te missen.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor REACTiVATE is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets

De ticketsale voor REACTiVATE 2024 zal binnenkort starten. Pre-register jezelf HIER en ontvang als eerste alle informatie. Koop je tickets alleen in de officiële ticketshop, Appic, TicketSwap en onze Travel Partners.

Reizen

Locatie

013 is gelegen aan de Veemarktstraat 44, 5038CV in Tilburg. Let op: voer dit adres niet in als navigatieadres, maar kies voor een van de omliggende parkeergarages.

Parkeren

Er zijn diverse parkeergarages binnen loopafstand. Het dichtstbij is de Tivoli parkeergarage, die pal naast 013 ligt. De parkeergarages op het Pieter Vreedeplein en in de Heuvelpoort liggen op 3 minuten loopafstand. De adressen ter navigatie:

Parkeergarage 013-Tivoli
Achter de Heuvel 3
5038 WD Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Magazijnstraat
5038 BP Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Heuvelpoort
Heuvelpoort 353
5038 DW Tilburg
013 – 535 32 75

Door haar ideale ligging kan het in de 013-Tivoli parkeergarage tijdens evenementen erg druk zijn. Aangezien de uitrijkaarten uitsluitend in de parkeergarage zelf te koop zijn en niet bij 013, adviseren wij om de vooruitbetaalknop bij de (grote) full service machines te gebruiken. Deze kan je alleen na 18:00 gebruiken voor het avondtarief. Je betaalt dan op voorhand €6,- waardoor je kunt parkeren tot sluitingstijd en niet meer in de rij hoeft te staan na afloop van je bezoek aan REACTiVATE. Een alternatief voor de machines is het gebruiken van een parkeerapp of contactloos betalen bij in- en uitrijden.

Openbaar Vervoer

Poppodium 013 ligt op 1 km loopafstand van Centraal Station Tilburg, dit is ongeveer 10-15 minuten lopen.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte ‘Heuvelring’, op 2 minuten lopen van 013. Kijk voor actuele vertrek- en aankomsttijden altijd op 9292.nl

Tickets

Waar kan ik tickets kopen?

De ticketsale voor REACTiVATE 2024 zal binnenkort starten. Pre-register jezelf HIER en ontvang als eerste alle informatie. Koop je tickets alleen in de officiële ticketshop, Appic, TicketSwap en onze Travel Partners.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Je hebt nog geen tickets voor REACTiVATE in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 18 januari vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

Tickets op andere naam zetten

Heb je, je ticket al gepersonaliseerd en wil je de naam veranderen? Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3. Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.

Faciliteiten

Betaalwijze

Sinds 1 augustus 2020 is 013 volledig cashless en betaal je in 013 digitaal via pin. Munten kunnen sinds 1 februari 2023 niet meer worden ingeleverd.

Oordoppen

Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/. Bij 013 verkopen we ze ook. Zoek naar de apparaten aan de muur; ze zijn niet te missen. Of vraag het even aan een van de medewerkers.

Lockers

In 013 kan je gebruik maken van lockers. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld. Je kunt in 013 op twee manieren eenvoudig een locker huren bij binnenkomst: Reserveer een locker via het scannen van de QR-code of reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Food

REACTiVATE wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. In heel 013 wordt er cashless betaald met de pin, houd hier rekening mee. Speciaal voor REACTiVATE is er een uitgebreide food area en een rookruimte geopend, deze zijn beide tot 23:30 beschikbaar.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. We raden je aan om grote tassen in de auto op te bergen of thuis te laten.