Ticket informatie

Tickets voor REACTiVATE zijn nu beschikbaar!

De ticketsale voor REACTiVATE 2022 is begonnen, klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Coronatoegangsbewijs

Om toegang te krijgen tot REACTiVATE is het noodzakelijk dat elke bezoeker in het bezit is van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs). Je kan een coronatoegangsbewijs aanmaken als je een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang hebt, volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt. Bekijk onze pagina over het coronatoegangsbewijs voor meer informatie.

Kom je uit het buitenland?
Bekijk dan hier alle informatie over het coronatoegangsbewijs voor buitenlanders.

Let op: zonder een legitimatiebewijs, coronatoegangsbewijs als QR-code in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs) en je eigen gepersonaliseerde entree ticket krijg je geen toegang tot REACTiVATE.

Personaliseren

Zodra je een ticket gekocht hebt ontvang je een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 29 januari 21.00. Na het personaliseren worden je ticket(s) op maandag 24 januari verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Het personaliseren van je tickets is verplicht gesteld door de lokale autoriteiten zodat alle bezoekers ten alle tijden persoonlijk bereikt kunnen worden. Vul daarom de juiste gegevens van jezelf (en je vrienden) in, hier zal op gecontroleerd worden bij de entree wanneer de gegevens op het ticket niet kloppen kan de toegang worden geweigerd.

Algemene informatie

Locatie

REACTiVATE zal plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg. Zie het kopje ‘reizen’ voor meer informatie hoe je bij 013 kunt komen.

Tijden

De deuren van REACTiVATE openen op zaterdag 29 januari 2022 om 13.00 uur. Om 00.00 is het evenement afgelopen.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor REACTiVATE is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Reizen

Locatie

013 is gelegen aan de Veemarktstraat 44, 5038CV in Tilburg. Let op: voer dit adres niet in als navigatieadres, maar kies voor een van de omliggende parkeergarages.

Parkeren

Er zijn diverse parkeergarages binnen loopafstand. Het dichtstbij is de Tivoli parkeergarage, die pal naast 013 ligt. De parkeergarages op het Pieter Vreedeplein en in de Heuvelpoort liggen op 3 minuten loopafstand. De adressen ter navigatie:

Parkeergarage 013-Tivoli
Achter de Heuvel 3
5038 WD Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Magazijnstraat
5038 BP Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Heuvelpoort
Heuvelpoort 353
5038 DW Tilburg
013 – 535 32 75

Door haar ideale ligging kan het in de 013-Tivoli parkeergarage tijdens evenementen erg druk zijn. Aangezien de uitrijkaarten uitsluitend in de parkeergarage zelf te koop zijn en niet bij 013, adviseren wij om de vooruitbetaalknop bij de (grote) full service machines te gebruiken. Deze kan je alleen na 18:00 gebruiken voor het avondtarief. Je betaald dan op voorhand €6,- waardoor je kunt parkeren tot sluitingstijd en niet meer in de rij hoeft te staan na afloop van je bezoek aan REVELATION. Een alternatief voor de machines is het gebruiken van een parkeerapp of contactloos betalen bij in- en uitrijden.

Openbaar Vervoer

Poppodium 013 ligt op 1 km loopafstand van Centraal Station Tilburg, dit is ongeveer 10-15 minuten lopen.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte ‘heuvelring’, op 2 minuten lopen van 013. Kijk voor actuele vertrek- en aankomsttijden altijd op 9292.nl

Faciliteiten

Betaalwijze

Per 1 augustus 2020 betaal je in 013 digitaal via pin. De mogelijkheid om met geldige 013-munten te betalen blijft, op basis van het wettelijke minimum termijn, bestaan tot één jaar na de heropening op volledige capaciteit (3000 pers). Deze datum is momenteel nog onbekend en wordt tijdig gecommuniceerd. Bezoekers kunnen vervolgens tot die tijd betalen met hun paarse, zwarte en grijze (halve)munten. Daarna is 013 volledig cashless.

Oordoppen

Het is slim om tijdens een evenement oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig om deze aan te schaffen. Bij 013 verkopen we ze ook. Zoek naar de apparaten aan de muur; ze zijn niet te missen. Of vraag het even aan een van de medewerkers. Ze kosten €3,- en zijn herbruikbaar.

Lockers

In 013 kun je gebruik maken van lockers. Hierin is ruimte voor ongeveer 2 jassen. Voor het gebruiken van deze lockers dien je een €2 muntstuk in te werpen. Op verschillende plaatsen in ons pand kun je briefgeld wisselen voor €2,- muntstukken. Heb je geen contant geld bij je, dan kun je €2,- pinnen bij één van onze servicemedewerkers. Wil je tussentijds iets uit je locker halen? Vraag dit dan aan één van de aanwezige servicemedewerkers. Hij of zij kan de locker voor je openen en (her)sluiten, zodat je niet nogmaals €2 hoeft te betalen.