REACTiVATE verplaatst naar 28 januari 2023

Alle tickets blijven geldig. Je hoeft hier niets voor te doen.

Ondanks de aangekondigde versoepelingen voor de cultuursector en we positief gestemd zijn over de nabije toekomst, komt REACTiVATE helaas net te vroeg en kunnen we het evenement niet plaats laten vinden op 29 januari 2022 ook niet in aangepaste vorm. Classics zijn tijdloos en dat geldt ook voor onze passie, het vuur in een classics hart zal nooit doven! 

Volgend jaar komen we terug om samen met jullie binnen te stappen in The Infinity Zone. REACTiVATE zal plaatsvinden op 28 januari 2023 in Poppodium 013, Tilburg. Daarnaast hopen we jullie allemaal te zien op REBiRTH Festival 2022 in de REACTiVATE en RECHARGE area, waar we meer dan 20 classic acts voor jullie klaar hebben staan.

Ticket Informatie

Alle tickets die gekocht zijn voor REACTiVATE 2022 – The Infinity Zone blijven automatisch geldig voor REACTiVATE 2023 op 28 januari 2023, hier hoef je verder niets voor te doen.

Zie jij geen mogelijkheid om REACTiVATE 2023 te bezoeken op de nieuwe datum? Dan is het mogelijk om een refund aan te vragen. Onthoud wel dat je hiermee jouw gereserveerde plek voor REACTiVATE kwijt bent. Iedereen die een order heeft geplaatst, (dus alleen de hoofdboeker) heeft een e-mail ontvangen met meer informatie over het aanvragen van een refund.
Let op: geef je keuze uiterlijk vóór 15 februari 2022 door. Hierna wordt jouw ticket automatisch omgezet naar een ticket voor REACTiVATE 2023 en is het niet langer mogelijk om een refund aan te vragen.

Ticket FAQ